Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ενοικιάστε το δικό σας νησί - Μέρος 1ο

Να ενοικιάσεις ένα νησί δεν είναι μόνο για τους πάμπλουτους. Πιο κάτω σας προτείνω 6 προορισμούς - νησιά όπου μπορείτε να ενοικιάσετε για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα της πόλης.


1. Sindabezi Island: Βρίσκεται στη Ζάμπια (Αφρική) και κοντά στους καταρράκτες της Βικτώριας. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια(4) που υπάρχουν στο νησάκι αυτό. Οι τιμές ξεκινουν απο 400 ευρώ το άτομο ανά μέρα και δεν είναι και πολλά αν θες να ζήσεις την μαγεία του ποταμού Ζάμβεση και των καταρρακτών της Βικτώριας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα γεύματα, το μπαρ και διάφορες δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.



2. Villa L'ilot: Είναι ένα μικρό νησί στις ανατολικές ακτές του Μαυρίκιου στο οποίο βρίσκεται μια πολυτελής βίλα(320m2) με όλες τις ανέσεις, πισίνα καθώς και 2 υπηρέτες δίπλα σας για 8-16 ώρες να σας βοηθούν. Η πρόσβαση γίνεται και με αυτοκίνητο αφού το νησάκι ενώνεται με προβλήτα. Οι τιμές κυμαίνονται από 400-800 ευρώ την ημέρα αναλόγως με το πόσα άτομα θα διαμένουν. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.



3. Isle de Patiras: Βρίσκεται στον ποταμό Garonne στην επαρχία Gironde της Γαλλίας. Έχει δυο καταλλήλως διαμορφωμένα αγροτόσπιτα: το Trompeloup(8-10 άτομα) και Cazeau(μέχρι 5 άτομα). Οι τιμές είναι εβδομαδιαίες και έχουν ως εξής: Trompeloup-900 ευρώ, Cazeau-600 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.



4. Castilla de la Isla del Burguillo: Πρόκειται για ένα ιδιόκτητο κάστρο στο νησί του Burguillo που βρίσκεται έξω από την πόλη Avila της Κεντρικής Ισπανίας. Το ενοίκιο αγγίζει τα 2800 ευρώ την βδομάδα μη συμπεριλαμβανομένου τα διατροφικά έξοδα. Για πληροφορίες εδώ.



5. The House in the Sea: Βρίσκεται στις νοτιοδυτικές ακτές της Αγγλίας πλησίον της πόλης Cornwall. Τιμή: 200 ευρώ η διανυκτέρευση. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται πρόγευμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.



6. Aateli Island: Πρόκειται για ένα νησί στην λίμνη Vuokatti στην Φινλανδία. Στο νησί βρίσκεται η Villa Fregatti, εξοπλισμένη με 3 υπνοδωμάτια, υδρομασάζ, τζάκι κ.ά. Οι τιμές ξεκινούν από 1475 ευρώ/ημέρα Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, 1295 ευρώ/ημέρα Δευτέρα-Πέμπτη και 8950 ευρώ για ολόκληρη βδομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: